Wie is Marie-José

 

 

Marie-José (1956) heeft haar atelier De Mollenwaard in het “gelderse” Winssen, de kunstenares heeft een passie voor aquarelleren. Haar werk geeft een gevarieerd beeld en berust op realistische feiten.

 Ze laat zich graag inspireren door natuurlijke aspecten. Het kan een klein onderwerp zijn, een paardenbloem of een vlinder, de andere keer een stilleven, landschap of portret.

 Ze schildert al haar halve leven. Niet uit hoogdravende motieven, maar gewoon omdat ze mooie onderwerpen wil vastleggen op aquarelpapier. Met plezier werkt ze aan deze herkenbare onderwerpen, soms in pasteltinten, de andere keer met wat meer kleur. Mede door haar vakbekwaamheid  en kritische blik verzorgt ze met regelmaat opdrachten voor b.v. het aquarelleren van een bruidsboeket of woonhuis. Daarnaast brengt ze haar enthousiasme over op anderen d.m.v. gerichte cursussen en workshops die zowel binnen, als op een buitenlocatie gegeven kunnen worden.

Ze werkt met professionele materialen, hoogwaardige kwaliteit aquarelpapier, aquarelverf uit de artist’s serie en zuurvrij passe-partoutkarton.

 

               MJ okt 2019         

                                                                                                                                    foto: Otto Kalkhoven

 

Indien u:   - interesse hebt in een aquarel,

                - ideeën hebt voor een opdracht,

                - cursusinformatie wilt,

                - vragen hebt over de workshop,

                - een vriendinnen- of vrijgezellenuitje wilt organiseren,

                - een verkorte workshop wenst voor kinderen vanaf 10 jaar,

                - een creatief project wilt organiseren op de basisschool.

 

Neemt u dan contact op.