Workshop :  PAPAVERS in AQUAREL     

                                  

Het is mogelijk om u voor een middag of avond (3˝uur) in te schrijven voor een workshop aquarelleren. Het onderwerp is "Papavers". Ook voor beginners is dit een prima gelegenheid om eens kennis te maken met aquarelverf en de diverse technieken.

Omdat de groep uit maximaal 4 personen bestaat, krijgt iedereen voldoende aandacht en begeleiding om het tot een succesvol werkstuk te brengen, klaar om in te lijsten.

 

U werkt met professionele  materialen op zuurvrij aquarelpapier.

 

                                               

Het aquarelpapier, verf en de juiste penselen staan voor u klaar.

U krijgt een uitleg over de materialen waarmee gewerkt wordt en hoe de aquarel wordt opgebouwd. Ik leg uit hoe u de papavers moet tekenen en waar u op moet letten bij het gebruik van maskervloeistof.

Tekenen, het maken van de achtergrond, welke kleuren moet u mengen?

Veel vragen die tijdens het werk een antwoord krijgen. Ik werk mee op een apart vel, op de tafel naast u, waarbij stap voor stap de handelingen worden voorgedaan en uitgelegd.

Als het wenselijk is, breng ik correcties aan op uw werk, maar ik zal er wel voor zorgen dat het uw werkstuk blijft.

Deze bloemenstudie is uitermate geschikt voor mensen die nog geen, of weinig ervaring hebben met aquarelleren, of eens een leuke creatieve middag willen.

Heeft u al eens eerder wat met aquarelverf gedaan? Dan is het een leuke uitdaging om eens een nog grotere hoeveelheid bloemen op het aquarelpapier te schilderen.

 

Er is een korte pauze van 15/20 minuten voor een kopje thee en elkaars  werk eens op een afstandje te bekijken. De fase van: "Is het klaar, of zal ik er nog iets aan doen?"  is vaak de lastigste. Met elkaar beoordelen we wanneer het af is. Ik zal uw kunstwerk dan voorzien van een mooi zuurvrij passe-partout.

 

 Maximaal 4 personen. Kosten inclusief alle benodigde materialen: € 65 euro p.p.

          

Ook voor creatieve uitjes.

Interesse of heeft u vragen?

Ik hoor het graag.

Marie-José