Workshop : VRIENDINNEN DOOR DIK EN DUN

                                                                                  

WsVriendinnen1

                   

Zomaar zin in een gezellige vriendinnenmiddag? of een uitje met je collega's of zussen? Kom dan samen een vrolijk schilderij maken als blijvende herinnering aan jullie vriendschap.

 

WsVriendinnen2

 

 Graag heb ik dan eerst wat informatie en een foto van jullie, zodat ik van tevoren een toepasselijke schets kan maken. Deze afbeelding kun je van tevoren bekijken in mijn atelier en dient als leidraad voor een gezellige workshop van 3 1/2  uur.

 

 

Alle deelnemers maken ieder een eigen aquarel in de maat 40 x 50 cm, waar iedereen op afgebeeld staat en waarin jullie karaktertrekken en/of hobby's met een knipoog tot uiting komen. Onderstaand kleurgebruik als voorbeeld, de uiteindelijke kleuren bepaal je zelf.

 

WsVriendinnen3

 

Alle professionele spullen liggen voor je klaar, je werkt op een mooi opgespannen vel aquarelpapier met aquarelverf, aquarelsticks en/of aquarelpotlood. Dit gaat stap voor stap, met goede begeleiding en aanwijzingen. Je hoeft dus geen teken-/ schilderervaring te hebben.

 

WsVriendinnen4

 

Natuurlijk is er koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. En we maken tijd om elkaars werk eens op een afstandje te bekijken. Als je werkstuk klaar is komt er een mooi zuurvrij passe-partout omheen in de maat 40 x 50 cm. Vanaf 4 personen, kosten 70 euro p.p. inclusief alle benodigde materialen en passe-partout.

 

                

Ook voor creatieve uitjes.

Interesse of heeft u vragen?

Ik hoor het graag.

Marie-Josť